Pentu meiltä

Kun suunnittelet koiran hankintaa, mieti oletko valmis sitoutumaan seuraavaksi 15 vuodeksi ja onko sinulla aikaa olla koiran kanssa ja tarjota sille tarpeeksi aktiviteetteja, hoitaa sen turkkia ja kouluttaa sitä.

Käy tutustumassa rotuun rotuyhdistyksen järjestämissä rotutapaamisissa. Näistä saat tietoa Suomen Australianlabradoodle RY:n sivuilta ja Facebookista. Jos sinulla on allergiaa ja haluat testata sitä, käy tutustumassa aikuiseen koiraan. Pennut saattavat allergisoida enemmän.

Kun rotuvalintasi on selvä ja haluat tietää enemmän koiristamme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Tapaamme kaikki mahdolliset pennun ostajat henkilökohtaisesti ja jos päätät tulla pentujonoomme, maksat 400 euron varausmaksun, joka vähennetään pennun hinnasta. Sijoitus- ja jalostuskoira menee aina jonon ohi.

Kun pennut ovat 4-6 viikon ikäisiä, pääset tapaamaan niitä ja pennut muuttavat omiin koteihinsa n. 8vk ikäisinä.

Puppy from us

If you want to know more about our dogs, use the contact page. We meet all possible puppy buyers personally and by paying 400 euros, you'll get to join our puppy queue.

When the puppies are 4-6 weeks old, you'll get to see them and they will move to their new homes at 8 weeks of age.

Pennun hinta

Pennun hinta on 3800€ (sis.ALV). Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia, madotettuja ja sirutettuja. Hintaan kuuluu 2 vuoden terveystakuu, kastrointi/sterilointi 18kk ikään mennessä (rotujärjestön vaatimus), kasvattajan ohjeet hoidosta ja ruokinnasta sekä pentupaketti, joka sisältää pennulle tarpeellisia tarvikkeita.   

The price of the puppy

The price of a puppy is 3800€ (incl.ALV). The puppies have been checked by the vet, dewormed and microchipped. The price includes 2 years health guarantee, spraying/neutering before the age of 18 months (the breed associations require this), instructions of feeding and maintenance and a package with necessary items for the puppy.

Waves ALD
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!